Groepsdienst

In groep op reis?

Met een ruime vriendengroep, je vereniging of club of een andere organisatie/samenstelling op pad? Reken maar op onze groepsdienst. Zij helpen je aan de reis van je dromen en regelen alles tot in de puntjes.

Makkelijk reizen in groep

Onze groepsdienst luistert naar je noden en komt vervolgens met een voorstel/programma en offerte op maat. Je kunt onze groepsdienst makkelijk contacteren via het formulier op deze pagina en zij nemen razendsnel contact met je op. Reken op een gepersonaliseerde en onvergetelijke reisbeleving.

  • Mail:
"We hebben al een aantal keer gebruik gemaakt van de groepsdienst en elke keer was alles netjes geregeld."

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.