Rondreizen
Latijns-Amerika

Nood aan die heerlijke latin vibe? Een trip door Latijns-Amerika dat is een rondreis vol nieuwe ontdekkingen en heel wat levensvreugde. Kleurrijk en divers.

Een heerlijke ontdekkingstocht boordevol verrassingen en kleur

Latijns-Amerika is groot, divers en kleurrijk. Van het machtige Amazonewoud tot culturele parels en vergane glorie. Geef je je over aan de latin vibe, dan voel je de stress van je afglijden en schakel je vanzelf een tempo lager. Mexico, Argentinië, Costa Rica, Peru, … Stuk voor stuk zijn ze anders, maar de gemeenschappelijke deler is onmiskenbaar. Een fraai stukje aardbol die om een ontdekkingstocht vraagt.

Bij Connections hebben we heel wat klassieke rondreizen voor je in petto, maar net zo goed werken we een rondreis op maat voor je uit.

“Latijns-Amerika onder één noemer vangen? Onmogelijk, maar de typische vibe en het lagere tempo is onmiskenbaar.”
Rondreizen

Argentinië

Argentinië is één van de juwelen in de Latijns-Amerika kroon. Een enorm land dat zich uitstrekt over 3500 km van Bolivia in het noorden tot Ushaia in het Zuiden. Het is een plek die een aantal van de meest magische natuurwonderen in de wereld biedt. Het heeft een wereldklasse toeristische infrastructuur met een fijne keuken en het is veilig! Maar er is meer, dat maakt dat een reis naar Argentinië zo speciaal aanvoelt.

Ontdek
Rondreizen - Brazilië | Connections.be
Rondreizen

Brazilië

Brazilië is zo groot dat het haast de helft van het zuid-Amerikaanse continent inneemt. Het blinkt uit met een aanzienlijk arsenaal natuurlijke rijkdommen.

Ontdek
Rondreizen

Costa Rica

Costa Rica, het land dat ecotoerisme een gezicht gaf, is fabelachtig mooi! Het paradijs op aarde? Allicht. Er zijn veel mooie plekken, maar geloof ons: Costa Rica komt aardig in de buurt. Regenwouden met de meest kleurrijke en fascinerende dieren, vulkanen die pruttelen en locals die super vriendelijk zijn, niet voor niets is Costa Rica een plezier om door te reizen. Hadden we het trouwens al over de langgerekte stranden en de verbluffende keuken? Of misschien zoek je wel het avontuur op terwijl je met een rotvaart aan een zipline naar beneden zoeft? In Costa Rica ervaar je nog de puurheid die op heel wat andere plaatsen al verdwenen is. In geen tijd zal je het volmondig beamen: Costa Rica is een paradijs op aarde waar ‘pura vida’ geen loos begrip is. Enjoy!

Ontdek
Rondreizen

Colombia

Colombia: een droombestemming? Absoluut! In Colombia vind je zo goed als alles. Besneeuwde bergtoppen, woestijnen, drukke metropolen, kleine bergdorpjes, mooie zandstranden en oerwouden. Colombia heeft tientallen verschillende gezichten naargelang je focust op cultuur, natuur, avontuur. Je ontmoet er natuurmensen, zonnekloppers of avontuurlijke reizigers en een gastvrije kleurrijke bevolking. Toegeven de natuur is de grootste magneet van dit prachtige land. Zin om de vele bijzondere gezichten van Colombia te leren kennen dankzij onze tour(s)? Persoonlijk is dat een 'Yes please!'

Ontdek
Rondreizen

Mexico

Dat Mexico een rijk en fascinerend verleden heeft komt niet als een verrassing. Iedereen heeft wel al eens iets gezien of gehoord over de eeuwenoude cultuurschatten en fenomenale sites. De meest indrukwekkendste zijn ongetwijfeld Chichen Itza, Tulum, Ixmal en Palenque; één voor één trekpleisters van formaat! En dan is er nog de gastvrijheid, de kleurrijke klederdracht met sombrero’s, poncho’s, het lustige carnaval, de heerlijke Mexicaanse keuken met smaakvolle met taco’s, nacho’s en tequila. Je merkt het: een vakantie naar Mexico biedt een heel palet aan niet te versmaden ervaringen, geknipt voor elk. Mexico is muy caliente. Dus gringo en gringa, what is keeping you?

Ontdek
Rondreizen

Peru

Welkom in een van de grootste landen van Zuid-Amerika: Peru! In dit prachtige land verwend door de natuur en badend in cultuur ontdek je ook vandaag nog de fascinerende Incacultuur. Deze bereikte haar hoogtepunt tussen 1438 en 1492. Hoe het machtige Incarijk verdween roept nog steeds meer vragen op dan antwoorden. Wij kunnen je slechts een ding aanraden: vlieg erheen en beleef de prachtige natuur, ontdek de boeiende geschiedenis, bezoek de levendige steden en ontmoet de gastvrije bevolking. Peru is machtig, mythisch, magistraal en magisch: meer moet dat toch niet zijn? Enjoy!

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.