+32 (0)2 550 01 00

Afrika

Afrika, dit enorme continent, waar China, India, Japan, De Verenigde Staten en heel Europa in passen, is de laatste en grootste wildernis ter wereld. Het is de enige plek op aarde waar je dagelijks oog in oog komt te staan met de grootsheid en verscheidenheid van de natuur en haar wildlife. Mens en dier delen hier sinds eeuwen uitzonderlijke biotopen: in het noorden, een immense woestijn de grootte van de VS; in het westen een indrukwekkend regenwoud de grootte van India en vanaf de evenaar naar het zuiden toe duizenden kilometers vruchtbare savannes. Van het dak van Afrika, de machtige Kilimanjaro, tot de diepste jungle, omringd door de wildste kusten met (wal)visrijke wateren...Afrika is uniek, bijzonder, enig, onvergelijkbaar en onvergetelijk. Bovendien is slechts 45% van de oppervlakte is gecultiveerd. Een overschot aan ruimte en ideaal speelterrein waar wilde dieren een indrukwekkende show opvoeren.

Wat wij je garanderen? Kippenvel terwijl een kudde olifanten je op luttele meters passeert in Kenia, adrenaline die door je lichaam pompt wanneer je oog in oog staat met een zilverrug in Oeganda of een heerlijk chill gevoel met een lekker Kaaps wijntje, wanneer je geniet van een magische zonsondergang in Zuid-Afrika.
Afrika zit in de lift en dat begrijpen we bij Connections volkomen. Profiteer van de onderstaande vluchttarieven en trek naar dit begeesterende continent. Van de Serengeti in Tanzania tot de zandduinen van Namibië, wij staan aan je zijde én zorgen voor de voordeligste tarieven. Enjoy!

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Vraag een offerte
Jouw reis op maat.
Maak een afspraak online
Wanneer het jou uitkomt!

Afrika, dit enorme continent, waar China, India, Japan, De Verenigde Staten en heel Europa in passen, is de laatste en grootste wildernis ter wereld. Het is de enige plek op aarde waar je dagelijks oog in oog komt te staan met de grootsheid en verscheidenheid van de natuur en haar wildlife. Mens en dier delen hier sinds eeuwen uitzonderlijke biotopen: in het noorden, een immense woestijn de grootte van de VS; in het westen een indrukwekkend regenwoud de grootte van India en vanaf de evenaar naar het zuiden toe duizenden kilometers vruchtbare savannes. Van het dak van Afrika, de machtige Kilimanjaro, tot de diepste jungle, omringd door de wildste kusten met (wal)visrijke wateren...Afrika is uniek, bijzonder, enig, onvergelijkbaar en onvergetelijk. Slechts 45% van de oppervlakte is gecultiveerd! Ruimte dus van adembenemende omvang. Er is gewoon geen andere plek op aarde waar wilde dieren een zo indrukwekkende show opvoeren.

Hoog tijd om ze in hun eigen habitat te observeren, te bestuderen, te beleven. Hoog tijd ook om te luisteren naar Afrika's vele verhalen en te genieten van haar zelden geziene natuurpracht. Alleen als wij erheen reizen en dit spektakel met alle zintuigen ondergaan, kunnen wij haar leren begrijpen. Reizen brengt inzicht en met inzicht komt eerbied en de uitdaging om al dit moois te beschermen en te overhandigen aan de generaties na ons. Respect en ontzag! Dat dwingt dit machtige continent zeker af.