Tanzania

Jambo, Jambo Bwana, Habara Gani, Mzuri Sana, Wageni,... Welkom in Tanzania, het grootste land in Oost-Afrika net ten zuiden van de evenaar. De oorsprong van Tanzania gaat terug tot 1964 toen het ontstond uit de unie van twee onafhankelijke landen, Tanganika en Zanzibar. Een land van kampioenen, van superlatieven, van baanbrekend natuurbehoud; Tanzania is de thuisbasis van de hoogste berg van Afrika (de Kilimanjaro) en het diepste meer (Tanganyika-meer), van het wereldwijde wonder van de Serengeti en de migratie van dieren, van het levendige Lake Manyara en de adembenemende Ngorongoro-krater, de grootste intacte caldera ter wereld!

De pracht van Tanzania

Tanzania is dé bestemming voor natuur- en wildliefhebbers. Het land opent zich langzaamaan voor safari’s. Je ontdekt er de kronkelende baobabs in het Nationaal Park van Tarangire, de uitgestrektheid van de Serengeti en de schoonheid van de Ngorongoro, de grootste krater ter wereld.

En dan vergeten we nog het belangrijkste: de vele leeuwen, olifanten, zebra’s, giraffen en andere wilde dieren, de een nog indrukwekkender dan de ander. Om je reis perfect af te sluiten, kan je enkele dagen uitrusten aan de tropische stranden van Zanzibar.

Troeven
  • In Tanzania ervaar je het echte safariegevoel

  • Spannend, onverwacht, mooi en gastvrij

  • De grote Maasai , het eerste en oudste Afrikaanse natuurpark, de grootste krater ter wereld; Kenya beleef je in superlatieven

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy