Kenia

Wie Kenia zegt, zegt safari. Van de zwarte neushoorn in Ol Pejeta tot de boomklimmende leeuwen in Nakuru National Park, aan dieren geen gebrek in dit Oost-Afrikaanse land. De jaarlijkse migratie in de Masai Mara is sowieso een once-in-a-lifetime experience.

Kwanga Safari Experience

vanaf € 2499

Maak je droom werkelijkheid en bereid je voor op een wervelende reis waarbij je van het ene hoogtepunt naar het andere sjeest. In Kenia ontdek je de mooiste en indrukwekkendste fauna en flora die je je kan inbeelden. Aan boord van een uiterst comfortabele en aangepaste Landcruiser doorkruis je de savanne en het open dak biedt je de gedroomde uitkijkpost om de wilde dieren van dichtbij te bewonderen!

Inclusief
  • Internationale vluchten met Kenya Airways

  • 8 daagse rondreis

  • Safari's & verblijf in de safari lodges

  • Alle verplaatsingen ter plaatse in een comfortabele jeep

De wonderen van Kenia

vanaf € 2134

Lake Navaisha, Masai Mara Game Reserve, de Big Five… Maak je droom werkelijkheid en vertrek op dit safari-avontuur. Je ontdekt de mooiste en indrukwekkendste fauna en flora van Kenia. Vervoer, check! Gids, check! Organisatie, check! Leuk logement, check! Dus: sit back en geniet van je safari!

Inclusief
  • 8 daagse rondreis / 7 overnachtingen

  • Uiterst volledig safari programma in volpension

  • 6 safaris en een boottocht inbegrepen

  • Begeleiding door een Engelssprekende chauffeur/gids (Franssprekend op aanvraag)

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy