Boston

Overdag struinen doorheen de hippe wijken van Boston, om ’s avonds gezellig op café te gaan met achtergrondmuziek van lokale bands. Deze studentenstad is trendy, vernieuwend en boeiend.

Kunst- en cultuurstad

Boston is thuis van Harvard University en dus een hippe studentenstad boordevol historische plaatsen en gezellige winkelstraten. Ooit begon hier de Amerikaanse Revolutie en daar kan je nog heel wat bijzondere sporen van terugvinden. De Freedom Trail brengt je langs alle hoogtepunten.

Deze stad is ook voor kunst- en muziekliefhebbers het walhalla. ’s Avonds spelen er lokale bands en overdag kan je street art bewonderen of musea bezoeken. Je kan er zelfs walvissen spotten in het Stellwagen Bank National Marine Sanctuary. Kortom, er valt genoeg te beleven om je enkele dagen te entertainen.

Reserveer nu je vlucht naar
Boston

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Boston?

De voordeligste tickets naar Boston? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Boston. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Boston te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Boston. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Boston ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Boston? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Boston kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy