Overnachten in een Swag boven The Great Barrier Reef

Overnachten boven
The Great Barrier Reef

Dichter bij de natuur kom je niet, een nacht onder de sterren en en omgeven door de onderwaterpracht van The Great Barrier Reef

Bijzonder logeren: de Reef Sleep

Alsof je een dagje in een natuurdocumentaire leeft, zo lijkt het wel: terwijl alle andere gasten na het snorkelen weer naar huis moeten, blijf jij met maximum 9 andere Reef Sleep gasten overnachten op het Reef World ponton.

Je slaapt in ‘swags’, een soort luxe slaapzakken met ingeweven matras en een canvas omhulsel. Deze swags zijn typisch Australisch en worden vaak gebruikt door mensen die in de Outback reizen en overnachten in open lucht. Bij aankomst om 11u start het genieten en kan je naar hartelust snorkelen, zwemmen of zonnebaden in deze unieke setting. Maar het beste moet dan nog komen, want eens de boten in de namiddag weer naar het vasteland vertrekken blijf jij achter met een select gezelschap om je helemaal onder te dompelen in de magische stilte en de pure schoonheid van deze plek. De avond begint met een heerlijke barbecue en een onvergetelijke zonsondergang. Daarna kijk je met een telescoop naar de sterren vanuit een relaxzetel of waarom niet, neem je een nachtduik. De volgende ochtend staat er een lekker ontbijt met zonsopgang op zee op het menu en opnieuw snorkelen tot de boot om 15u weer naar Airlie Beach vaart!

"Een aaneenschakeling van magische momenten was het, van de prachtige koraalriffen tot de heldere sterrenhemel"
Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy