Met een helikopter over de Niagara Falls

Met een helikopter over de Niagara Falls

De Niagara Falls maken indruk. Met de boot kun je er onder, maar even indrukwekkend is een helikoptervlucht over het neerstortende water.

Aanschouw de kracht van het water van bovenaf

Al vanaf de kant zijn de Niagara Falls een lust voor het oog, maar zoevend met een helikopter over dit wonder der natuur, gaat nog een stapje verder. Je pikt zowel de American, Bridal Veil als Canadian Horseshoe Falls mee: een unieke ervaring.

De Niagara Falls genieten wereldwijd bekendheid, het zijn dan ook de grootste die je kunt vinden. De watervallen zijn al eeuwen oud en lokken jaarlijks duizenden toeristen. In de nabije omgeving zijn er heel wat extra attracties en hier valt altijd wat te beleven. Met een helikoptervlucht boven de Niagara Falls beleef je deze watervallen op een uitzonderlijke en intense manier. Vergeet zeker je camera en/of smartphone niet om onvergetelijke beelden te maken. Er zijn heel wat spelers die helikoptervluchten aanbieden, de ene al wat uitgebreider dan de andere. We helpen je graag een handje bij het maken van de juiste keuze.

"Ronduit indrukwekkend, een andere uitdrukking heb ik niet voor de kracht van het water."