Langs de Arenal vulkaan en zijn fauna en flora

Langs de Arenal vulkaan en zijn fauna & flora

De bekendste actieve vulkaan van het prachtige Costa Rica? Een droomplaatje. Deze kegelvormige vulkaan is dé blikvanger in het prachtige nationale park.

Zet al je zintuigen op scherp

De opgedroogde lavastromen van deze vulkaan in het Arenal National Park, ogen magnifiek. Deze regio ontdek je het best al wandelend om niets van de overweldigende natuur te missen.Tropisch regenwoud, watervallen en exotische diersoorten: je zintuigen gaan hier gegarandeerd in overdrive.

Met zijn 1.670 meter hoog oogt de Arenal-vulkaan indrukwekkend. Trek met het zicht op de vulkaan het omliggende regenwouden in en spot dieren bij de vleet. Ook het Arenal-meer is zeker en vast een tussenstop en ontelbare foto’s waard. Af en toe zie je een stoomwolk, maar momenteel slaapt de vulkaan. Dé trekpleisters? De lavavelden van 1968, de La Fortuna waterval en de heetwaterbronnen die je hier kunt ontdekken. Onze tip: Vertrek vanuit het leuke stadje La Fortuna naar Místico Arenal Hanging Bridges Park. De hangbruggen in de jungle zijn een lust voor het oog en leveren geweldige foto’s op.

"Costa Rica is een prachtig land. De natuur is verbluffend en de sfeer is er zeer relaxed. De Arenal-vulkaan was de kers op de taart van een geweldige en duurzame reis”
Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy