Met oldtimer door Havana

Met een oldtimer
cruisen door Havana

Oldtimers bij de vleet in Havana, meer nog: ze bepalen voor een groot stuk mee de charme van de stad. Wees gerust, achter het stuur van zo’n pareltje voel jij je even de koning te rijk.

Next-level cruisen in een pareltje van techniek

Sigaren, rum, salsa én oldtimers: dat is Havana. Deze bruisende en levendige stad ontdekken achter het stuur van een oldtimer is een geweldige ervaring. Kruip op de achterbank en bewonder de stad, of wie weet kun je wel een stukje achter het stuur kruipen.

Een ritje met zo’n prachtige bolide moet je simpelweg meepikken. Er zijn ook begeleide tochten met een gids achter het stuur, waardoor je nog heel wat opsteekt over de stad ook. Een klassieke tour met de oldtimer duurt een uurtje, maar ook veel langer rijden is mogelijk. Laat je door je gids/chauffeur op sleeptouw nemen, geniet van heel wat insider tips en ga samen lunchen om te ervaren hoe de locals leven. Er zijn zelfs ritjes waarbij je een werkplaats kunt bezoeken waar deze oldtimers in leven worden gehouden. Hier werken tovenaars!

"Wie Cuba zegt denkt al snel aan die prachtige oldtimers in Havana. Als autoliefhebber moest ik gewoon een stukje rijden. Het was prachtig. Genietend achter het stuur van een prachtige oldtimer de stad bekijken: hemels"
Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy