Het Noorderlicht spotten

Het noorderlicht
spotten in Fins Lapland

Het noorderlicht spotten? Een bucketlist ervaring die je moet beleven! Finland is hét uitgelezen land om het noorderlicht mee te pikken en er een complete ervaring van te maken.

Jagen op het mythische licht

Er zijn heel wat plekjes en manier om het noorderlicht te spotten in Finland, al is er altijd wat geluk mee gemoeid. Van een begeleide (sneeuw)tocht op zoek naar het licht, tot je eigen knusse huis met glazen dak zodat je geen moment hoeft te missen. Manier genoeg om deze ervaring mee te pikken.

In Fins Lapland is de kans ontzettend groot dat je de aurora borealis te zien krijgt. In de wintermaanden komt het veelvuldig voor wat gegarandeerd voor verbluffende plaatjes zorgt. Trek naar de Kakslauttanen iglo's en geniet vanuit je eigen iglo met glazen dak van dit fantastische schouwspel. Maar ook in Rovaniemi, de geboorteplaats van de kerstman, is het noorderlicht spotten zeker geen uitzondering. Onze tip: Blijf minimaal een nacht of vijf. De kans is dan ontzettend groot dat je dit natuurfenomeen te zien krijgt.

"We hadden al heel wat gehoord over de pracht van het noorderlicht, maar nu we het zelf hebben gezien kunnen we getuigen.
Het magische moment wanneer je het licht ziet opduiken en die fenomenale gloed: dat vergeet je nooit meer"
Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy