Sandboarden in de Namibwoestijn

Sandboarden in de Namibwoestijn

Tegen een rotvaart op een sandboard van de zandduinen van de Namibwoestijn in Namibië denderen, het heeft iets. Een kick die wat behendigheid vergt, maar garant staat voor heel wat klam zweet en plezier.

Dender de duinen af en ervaar de kick van je leven

Bij Swakopmund, omringd door zandduinen, maak jij je klaar voor de afdaling van je leven. Op een sandboard zoef jij tegen bijna 80 km/uur naar beneden. Vanaf 100 meter hoog stort jij je van de duin, terwijl je even alles loslaat en recht probeert te blijven. Kicken!

Nee, in de Namibwoestijn verveel je je geen moment. Sandboarden wordt steeds populairder en deze unieke setting, niet ver van de Atlantische Oceaan leent er zich uitstekend toe. Ondertussen zijn er heel wat organisaties die deze unieke ervaring laten beleven in deze 150 km brede woestijn. Kies voor een betrouwbare partij en laat je goed begeleiden. Sandboarden is immers onversneden fun, maar niet helemaal zonder risico. Heb je geen ervaring met skate-, wake- of snowboarden, laat je dan zeker door een instructeur begeleiden.

"Op een klein plankje van een imposante berg naar beneden zoeven. Ik dacht dat het me nooit ging lukken, maar het viel mee. Een adrenalinekick van jewelste in een wel heel bijzondere setting"
Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy