Op bezoek bij de Inca's in Machu Picchu

Op bezoek bij de Inca’s in Machu Picchu

Een magische ervaring in alle aspecten, wonderbaarlijke architectuur en prachtige panoramische uitzichten in een adembenemende setting.

Het verhaal van een mythische ruïnestad

Machu Picchu staat bekend als een van de 7 wereldwonderen. En dat is zonder meer terecht. We nemen je graag mee naar het summum van de Incabeschaving, een stad die je naar adem doet happen. En dat komt niet enkel doordat ze op meer dan 2.000 meter hoogte ligt. Je zal gegarandeerd onder de indruk zijn tijdens je bezoek!

Of het nu een religieus centrum was of het zomerverblijf van Pachacutec, deze mysterieuze plek werd ontworpen met ongelooflijk veel aandacht voor detail. Bovendien werden alle bouwmaterialen met mankracht helemaal naar boven op de berg gebracht, een huzarenstukje in een tijd waarin het wiel nog niet uitgevonden was. Het feit dat de stad zo afgelegen lag en diep verscholen in de natuur maakte ze ook onvindbaar voor veroveraars zoals de Spanjaarden. Toen de stad in de 20ste eeuw (400 jaar na haar ondergang) ontdekt werd was ze dan ook grotendeels intact. Onze tip: verdiep je vooraf in de geschiedenis van deze stad en je zal des te meer onder de indruk zijn.

"Ons ontzag voor deze verborgen stad ontstond reeds tijdens de rit vanuit Aguas Calientes naar boven, hoe in godsnaam zijn ze er ooit in geslaagd hier een citadel te bouwen"
Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy