Death Ride door de Thaise jungle

Death Ride door de Thaise jungle

Een Instaproof kick? Een death ride in de Thaise jungle combineert een echte adrenaline rush met prachtige beelden van de weelderige vegetatie.

Maak je klaar voor het ritje van je leven

Terwijl de afgrond en een stukje jungle onder je gaapt, zet je een stap naar voor en begin je aan een ritje aan een zipline die je nooit van zijn leven meer vergeet. Tegen een rotvaart zoef je tussen de bomen en andere vegetatie naar een lager gelegen punt in de Thaise jungle. Kicken en genieten tegelijkertijd.

Death rides kun je op meerdere plekken in de Thaise jungle ondernemen. Wat steeds een garantie is, is een verbluffend zicht en een spectaculaire ervaring. Een aantal van de death rides zijn kilometers lang en beschikken over verschillende uitkijkplatformen voor tussenstops. Zo geniet je én van het prachtige landschap, én van een unieke experience. Heel wat reizigers gingen je voor en dat leverde al prachtige beelden op. Onze tip: Kies niet willekeurig, maar ga voor een betrouwbare organisatie, met kwalitatief materiaal en een uitstekende reputaties. Zo zipline je veilig naar beneden.

"Ik had het al zo dikwijls gezien die deathrides, ik moest het gewoon zelf ervaren. En ja, het was zeker de moeite waard"
Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy