Met de helikopter boven New York

Met een helikopter
boven the Big Apple

Voel de adrenaline pompen terwijl je in een rotvaart boven The City That Never Sleeps zoeft in een helikopter. Een beeld om nooit meer te vergeten.

Vrij als een vogel boven de stad waar alles mogelijk is

New York is groots en verbluffend, maar wacht tot je in een helikopter boven deze zinderende metropool zit. Terwijl de stad in een rotvaart onder je schuift, geniet jij van de adrenaline, het uitzicht en heel veel New York in weinig tijd. Het perfecte idee om zicht te krijgen op de omvang van deze fascinerende stad.

Een vlucht overdag of eerder in de avond wanneer de stad wordt verlicht door miljoenen lichtjes en je simpelweg van je sokken blaast? Alles kan. Er zijn heel wat helikoptervluchten boven New York mogelijk, die er telkens andere bezienswaardigheden uitlichten. Het ideale moment om voor het eerst in je leven in een helikopter te stappen en op een wel heel bijzondere manier The Big Apple te ontdekken. Een sublieme manier om een totaaloverzicht te krijgen en een unieke blik te werpen op onder meer Lady Liberty, Brooklyn Bridge en veel meer.

"De ontelbare lichtjes, de omvang van de stad en heel wat publiekstrekkers. Tijdens deze vlucht kwamen we nog meer onder de indruk van deze fantastische stad"
Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy