Met een watervliegtuig boven de Okavangodelta

Met een watervliegtuig boven de Okavangodelta

De grootste binnenlandse delta ter wereld? Die verken je optimaal met een watervliegtuig. Fraaie beelden gegarandeerd.

Vliegen over de Okavangodelta

Dit sprookjesachtige gebied is magnifiek om te aanschouwen. Zelfs zonder de talrijke wilde dieren is het een pareltje. De aanvoer van het water uit de Angolese bergen zorgt voor een schitterend schouwspel. Geniet van de talrijke eilandjes omringd met water en kijk je ogen uit.

Het gigantische gebied bestaande uit verschillende reservaten verken je het best met een watervliegtuig. Geen regenseizoen is hier hetzelfde en elke keer ontdek je weer nieuwe dingen in misschien wel het mooiste natuurgebied ter wereld.

Ontdek tal van wilde dieren, geniet van de vergezichten en voel je even helemaal één met de natuur.

“Het overzicht dat je vanuit het watervliegtuig hebt is fenomenaal. De beelden zijn om stil van te worden.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.