Over de Chinese muur wandelen

Over de Chinese muur wandelen

Lopen over een stukje geschiedenis? Een stukje wandelen over de Chinese muur is fantastisch.

Wandelen over de Chinese muur

De Chinese muur, dat is één brok geschiedenis. Een flink stukje wandelen over deze muur met zijn karakteristieke wachttorens is dan ook een hele belevenis. Niet voor niets prijkt dit bouwwerk op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Deze wandeltocht duurt om en bij de 3 uur en ook een heerlijke lunch met lokale gerechten is voorzien. Het omringende landschap zal je ongetwijfeld weten te beklijven en een gids vertelt je heel wat weetjes en neemt je mee de geschiedenis in.

Liever een meerdaagse tocht over de muur? We bekijken graag de mogelijkheden met jou.

“Dit bouwwerk is werkelijk imposant en de geschiedenis spat er vanaf.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.