De Maya tempels van Chichén Itzá

In het spoor van de Maya's in Chichén Itzá

Deze stad prijkt niet voor niets op de lijst met wereldwonderen. De confrontatie met de maya cultuur is ronduit indrukwekkend.

Een wereldwonder om stil van te worden

Dat de Maya’s hun tijd ver vooruit waren staat als een paal boven water. Maar de pracht die ze in Chichén Itzá hebben gerealiseerd is toch buiten categorie. De piramide van Kukulcán slaat je met verstomming en voert je terug in de tijd.

Dit complex is enorm, smeer je benen dus maar in. Hier maak je kennis met de bouwkundige kennis van de Maya’s in al zijn glorie. Hier struin je makkelijk twee uur rond en ga je met een gids, dan steek je heel wat weetjes op en duik je dieper in de fantastische Maya cultuur. Astrologie, oude sporten en de watervoorziening van de Maya’s: ze komen hier stuk voor stuk aan bod. Onze tips: Waag je aan een duik in één van de cenotes en ga zo vroeg mogelijk op de dag om toeristen en de ergste warmte te vermijden. Zo kun je de omgeving ten volle ontdekken.

“Dat deze magische plek tot één van de zeven wereldwonderen behoort, dat is niet meer dan logisch. Het gevoel dat je hier bekruipt ervaar je quasi nergens anders ter wereld“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.