Sandboarden in de Namibwoestijn

Sandboarden in de Namibwoestijn

Tegen een rotvaart op een sandboard van de zandduinen van de Namibwoestijn in Namibië denderen, het heeft iets. Een kick die wat behendigheid vergt, maar garant staat voor heel wat klam zweet en plezier.

Dender de duinen af en ervaar de kick van je leven

Bij Swakopmund, omringd door zandduinen, maak jij je klaar voor de afdaling van je leven. Op een sandboard zoef jij tegen bijna 80 km/uur naar beneden. Vanaf 100 meter hoog stort jij je van de duin, terwijl je even alles loslaat en recht probeert te blijven. Kicken!

Nee, in de Namibwoestijn verveel je je geen moment. Sandboarden wordt steeds populairder en deze unieke setting, niet ver van de Atlantische Oceaan leent er zich uitstekend toe. Ondertussen zijn er heel wat organisaties die deze unieke ervaring laten beleven in deze 150 km brede woestijn. Kies voor een betrouwbare partij en laat je goed begeleiden. Sandboarden is immers onversneden fun, maar niet helemaal zonder risico. Heb je geen ervaring met skate-, wake- of snowboarden, laat je dan zeker door een instructeur begeleiden.

“Op een klein plankje van een imposante berg naar beneden zoeven. Ik dacht dat het me nooit ging lukken, maar het viel mee. Een adrenalinekick van jewelste in een wel heel bijzondere setting“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.