Paard rijden in Bryce Canyon

Te paard door de machtige
Bryce Canyon

De rotsformaties van Bryce Canyon zijn sowieso indrukwekkend maar een afdaling in de kloof, op de rug van een paard, geeft nog een extra dimensie aan je bezoek.

Valleien verkennen op de rug van een paard

Deze vallei door een door beleven en ervaren? Dat doe je op de rug van een paard. De afdaling van de vallei duurt zo’n 2 uur, waarna je voet op de bodem zet.

Maar eens beneden stopt het uiteraard niet, je geeft het paard weer de sporen voor de tocht omhoog. Onderweg is er meer dan voldoende tijd voor prachtige foto’s en straffe verhalen. Lokale cowboys vertellen je alles over de geschiedenis en rotsformaties. Verwacht je niet aan een sneltempo, maar wel een rustige rit zodat je de overweldigende indrukken rustig kunt laten binnenkomen. Gegarandeerd zijn jij en je paard op het einde van de rit beste vrienden. En wees gerust: deze paarden zijn getraind om dit traject af te leggen en genieten er net zo hard van als jij.

“Genieten van de natuurpracht op de rug van een paard, ik vond het geweldig”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.