Iconische Selfdrives
op maat

Verken de Verenigde Staten en Canada op je eigen tempo, geniet van de vrijheid en volg je eigen ritme, terwijl je je pad baant door de adembenemende landschappen.

Selfdrives in de Verenigde Staten

Selfdrives in Canada

Meer dan
100 Travel Designers gespecialiseerd in de Verenigde Staten & Canada staan voor je klaar.

Ontdek de magie van de VS en Canada met onze ervaren reisexperten! Ze reizen jaarlijks van de sprankelende Oostkust tot de dynamische Westkust, van het iconische New York tot het charmante San Francisco en het sfeervolle Vancouver, om jou van gouden tips te voorzien. Maak kennis met onze experts en laat ons je helpen om jouw ideale reis samen te stellen. Jouw avontuur begint hier!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.