Kaapstad

Voor heel wat mensen is Kaapstad de mooiste stad van Zuid-Afrika. Kaapstad heeft dan ook heel wat te bieden al voelt het eerder aan als een groot dorp.

Kaapstad bruist en staat garant voor heel wat beleving

Een bruisend nachtleven, de Tafelberg altijd aanwezig op de achtergrond, Robbeneiland met het gekende verhaal van Mandela op een steenworp: Kaapstad doet aan als een havendorp en dat charmeert.

Heerlijke vergezichten, een stukje van Chapman Peaks Drive en genieten. Je bent in de mooiste stad van Zuid-Afrika en dat is heel wat.

“Kaapstad heeft veel maar is qua afstanden behapbaar. Zo kan je heel veel zien op betrekkelijk weinig tijd.“

Reserveer nu je vlucht naar
Kaapstad

Deze stad aan de westkust van Zuid-Afrika is niet minder dan iconisch. Hier bots je van de ene must see op de andere. Van de kleurige huisjes van Bo-kaap tot het District 6 museum en de levendige sfeer van Victoria & Alfred Waterfront: hier ontdek je de hele wereld in een notendop. Uiteraard mag een tripje naar Robbeneiland niet ontbreken!

De Tafelberg op

Een beklimming van de Tafelberg? Daar kun je niet omheen. Doe de inspanning en geniet van een verbluffend uitzicht over de stad. Minder sportief? Ook met de kabellift geraak je boven. Ook Lion’s Head is trouwens een aanrader voor wie van fantastische vergezichten houdt. Voor velen is Kaapstad één van de mooiste steden ter wereld en daar is geen woord van gelogen. Tel daar nog de ontzettend boeiende culturele mengelmoes bij op en je hebt een fantastische citybreak bestemming.

Laat de jetlag achterwege

Van het fascinerende Robbeneiland met de bewogen geschiedenis van Mandela tot heerlijk shoppen, wijnen sippen en heel wat natuurpracht: je pikt het allemaal mee zonder jetlag. Weet dat de natuur hier ronduit adembenemend is. Rij een stukje van Chapman’s Peak Drive en geniet van de verbluffende uitzichten en standen. Mooier maken ze natuurschoon niet. Maar ook culinair heeft de regio rond Kaapstad heel wat te bieden. Breng zeker eens een bezoekje aan een gereputeerd wijndomein en proef.

Je voetafruk op het strand van Kaap de Goede Hoop

Helemaal in het zuiden van het Kaapse Schiereiland bereik je het Cape Of Good Hope Nature Reserve. Een zijwegeltje van de baan naar Kaappunt biedt je de kans om je voetafrdruk na te laten op de beroemde Kaap de Goede Hoop strand. Leuk weetje: je bent hier op amper 300 km van het zuidelijkste puntje van het Afrikaanse continent, Kaap Agulhas, waar de Indische en Atlantische Oceaan echt samenkomen.

Rondreizen Zuid-Afrika

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Kaapstad?

De voordeligste tickets naar Kaapstad? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Kaapstad. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Kaapstad te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Kaapstad. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Kaapstad ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Kaapstad? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Kaapstad kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy