Fauna & Flora

vanaf 1399

Rondreis - 12 dagen

Zowat 10% van 's werelds bloeiende soorten worden in het wild aangetroffen in Zuid-Afrika en de vele nationale parken en hun rangers zetten een grootschalige pogingen in om een veilige toekomst voor alle dieren te waarborgen en hen te beschermen tegen stropers.

Gedurende 12 dagen rijd je door het pittoreske noordoosten van Zuid-Afrika, door Swaziland en Lesotho en zie je de diverse landschappen die Afrika zo kenmerken: droge savanne en grassen met doornbomen, glooiende groene heuvels en kronkelende bergpassen met eindeloze keer bekeken.

Vanzelfsprekend zijn het wereldberoemde Kruger National Park, de Panorama-route en het Hluhluwe Umfolozi National Park, de Sani-pas en de Blyde River Canyon onderdeel van je reisschema. Een echte droomroute.

Troeven:
  • Panoramische routes

  • Goud pannen en traditionele dorpjes verkennen

  • Onaardse bloemenpracht en instinctieve dierenwijsheid.

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Johannesburg

Je komt aan in Johannesburg en hebt, afhankelijk van het tijdstip van aankomst, tijd om de stad te verkennen, mogelijkheden genoeg. Kijk snel naar de tab 'excursies'.

Dag 2 & 3

Johannesburg - Hoedspruit

Dag 4

Hoedspruit - Hazyview

Dag 5

Hazyview - Lobamba

Dag 6

Lobamba - Bonamanzi

Dag 7

Bonamanzi - Salt Rock

Dag 8 & 9

Salt Rock - Underberg

Dag 10 & 11

Underberg - Bergville

Dag 12

Bergville - Johannesburg

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy