Van Noord naar Zuid

vanaf 1399

Rondreis - 14 dagen

Je bent nieuwsgierig om uit te zoek wat er allemaal te beleven valt in Zuid-Afrika? Dan is deze reis iets voor jou! Je vertrekt vanuit Johannesburg en reist via de Panoramaroute naar het Krugerpark, door Swaziland en de Kleine Karoo richting Kaapstad, Cape Town. Een fantastische reis.

Troeven:
  • Schitterende afwisseling van landschappen

  • The Big Five, struisvogels, meerkatten en walvissen spotten voor jong en oud

  • Proef wijn en geniet van warmwaterbronnen.

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Johannesburg

Je landt in Johannesburg, OR Tambo. Je pikt je huurwagen meteen op de luchthaven op of overweegt om deze morgen te laten afleveren aan je hotel. Ben je er 's morgens al dan kan je de stad verkennen.

Dag 2 & 3

Johannesburg - Hoedspruit

Dag 4

Hoedspruit - Hazyview

Dag 5

Hazyview - Lobamba

Dag 6

Lobamba - Bonamanzi

Dag 7

Bonamanzi - Salt Rock

Dag 8 & 9

Salt Rock - Plettenberg Bay

Dag 10

Plettenberg Bay - Oudtshoorn

Dag 11 & 12

Oudtshoorn - Stellenbosch

Dag 13

Stellenbosch - Kaapstad

Dag 14

Kaapstad

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze reisexperten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy