Best of the West

vanaf 1719

Rondreis - 15 dagen

Deze reis toont je de mooiste kanten van de Kaapstreek en een stukje Oost-Kaap. Je krijgt een perfecte combinatie van natuur en cultuur voorgeschoteld. Ondertussen kan je genieten van de heerlijkste wijnen en de fijne keuken. Alleen levensgenieters toegelaten! Check ook even de facultatieve excursies bij deze selfdrive die je verblijf nog intenser en boeiender maken.

Je kunt deze self-drive combineren met een verblijf in Kaapstad, een verlenging naar de Victoria Watervallen of optionele excursies die deze roadtrip nog intenser en spannender maken.

Troeven:
  • De fotogenieke, imposante Tafelberg

  • Struisvogels, walvissen en warmwaterbronnen

  • Uitbundige natuur, wijngaarden en gastronomie.

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Kaapstad - Stellenbosch

Je reist van de luchthaven meteen door naar Stellenbosch, waar je in het midden van de wijnstreek logeert.

In de 17de eeuw haalden de Nederlandse kolonisten Franse Hugenoten naar de Kaap om hen te helpen met de wijnbouw. Gastronomie en de wereldberoemde wijnen staan hier centraal. Bezoek enkele van de meer dan 120 wijnboerderijen en geniet van de prachtige landschappen.

Tip: als je op wijnproeverij gaat en echt wil genieten, boek dan een taxi voor een dag en rijd ontspannen van de ene lekkere plek naar de andere.

Dag 3

Stellenbosch - Montagu

Dag 4

Montagu - Oudtshoorn

Dag 5

Oudtshoorn - Addo

Dag 6

Addo Elephant National Park

Dag 7 & 8

Addo - Plettenberg Bay

Dag 9 & 10

Plettenberg Bay - Knysna

Dag 11

Knysna - Hermanus

Dag 12 - 14

Hermanus - Kaapstad

Dag 15

Kaapstad

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy