Best of the West

Best of the West

vanaf 1629

Rondreis - 15 dagen

Deze reis toont je de mooiste kanten van de Kaapstreek en een stukje Oost-Kaap. Je krijgt een perfecte combinatie van natuur en cultuur voorgeschoteld. Ondertussen kan je genieten van de heerlijkste wijnen en de fijne keuken. Alleen levensgenieters toegelaten! Check ook even de facultatieve excursies bij deze selfdrive die je verblijf nog intenser en boeiender maken.

Je kunt deze self-drive combineren met een verblijf in Kaapstad, een verlenging naar de Victoria Watervallen of optionele excursies die deze roadtrip nog intenser en spannender maken.

Troeven:
  • De fotogenieke, imposante Tafelberg

  • Struisvogels, walvissen en warmwaterbronnen

  • Uitbundige natuur, wijngaarden en gastronomie.

Dag aan dag programma

Baruch Guest House 4* (Comfort)
WedgeView Country House & Spa 5* (Superior)
Mimosa Lodge 4* (Comfort)
Schoone Oordt Country house 5* (Superior)
De Denne Guesthouse 4* (Comfort)
De Zeekoe 4* (Superior)
Kuzuko Lodge (Comfort)
Amakhala Woodbury Lodge 5* (Superior)
Kuzuko Lodge (Comfort)
Amakhala Woodbury Lodge 5* (Superior)
Christiana Lodge 4* (Comfort)
The Robberg Beach Lodge 5* (Superior)
Stannards Guest Lodge 4* (Comfort)
The Bay Lodge 4* (Superior)
138 Marine Beachfront Guesthouse 4* (Comfort)
7 on Marine Luxury Suite 5* (Superior)
Esperanza Guest House (Comfort)
Cloud 9 Boutique Hotel & Spa 4* (Superior)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.