Van Thailand naar Laos - Een Tropische Trek

Van Thailand naar Laos
Een Tropische Trek

vanaf 1025

Rondreis in internationale groep - 14 dagen

Van paradijselijke pracht naar hemelse harmonie

Zuidoost-Azië verkennen? Tijdens deze rondreis trek je van het verbluffende Thailand naar het minstens even prachtige Laos. Een trip boordevol avonturen, perfect op maat van jongeren tussen de 18 en 30. Dompel je onder in de Thaise cultuur waar je heel wat gelijkgezinden ontmoet om je vervolgens naar het veel rustigere Laos te begeven.

Twee weken lang ontdek je parels als het levendige Bangkok en het verbazingwekkende Vang Vieng. Op je stevig gevulde programma? Een bezoekje aan een elephant sanctuary, een duik in de Blue Lagoon, raften in Chiang Mai en nog heel veel meer. Op het einde van de reis trek je zelfs even de grens met Vietnam over om ook Hanoi te ontdekken. Nee, aan ervaringen om over te vertellen geen gebrek na deze budgetvriendelijke rondreis.

Image_Intro_Olifantenopvangcentrum.jpg

Highlights van deze rondreis

One night in Bangkok : beleef de magie

Je eerste stop en meteen een zinderende kennismaking. Geniet op een rooftop, proef de keuken en pik heel wat highlights van de stad mee. Aan prachtige tempels en gastronomische avonturen geen gebrek in deze metropool.

Adrenalinekicks en cultuur in Chiang Mai

Laat je niet misleiden door de charme en rust in Chiang Mai, hier valt heel wat te beleven.
Bezoek een opvangcentrum voor olifanten, bezoek een aantal spectaculaire watervallen en waag je aan rafting. Voor ieder wat wils.

Neem een duik in het iconische Blue Lagoon

Vang Vieng in Laos prijkt niet voor niet op de Werelderfgoedlijst. Geniet van de vibe, neem onderweg naar de stad een duik in de betoverende Blue Lagoon en verover de Mekong rivier met een tube. Hier voel je dat je leeft.

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.