Zuid-Korea - De Aziatische Tijger

Zuid-Korea
De Aziatische Tijger

vanaf 1343

Rondreis in internationale groep - 12 dagen

Intense kennismaking met het land van de ‘ochtendstilte’

Zuid-Korea mag in onze contreien net wat minder bekend zijn, dat betekent niet dat er niet heel wat te beleven valt. Dit Aziatisch land is een mengelmoes van futuristische gebouwen, enorme shoppingcentra, hippe locals, een prikkelende keuken, verbluffende natuur én een eeuwenoude cultuur waar je nooit genoeg van krijgt. Een zinderende cocktail van experiences, klaar om door jou ontdekt te worden.

12 dagen lang trek je vol bewondering door dit prachtige land, waar oud en nieuw naadloos in elkaar overvloeien. Van Seoul over Busan tot Jeju Island en meer: je komt ogen, oren en smaakpapillen tekort en brengt zelfs een bezoekje aan de gedemilitariseerde zone. Ga van de gebaande paden en beleef Zuid-Korea ten volle!

Highlight_2_Spiritueel_Gyeongju.jpg

Highlights van deze rondreis

Magisch Seoul, stad van licht en leven

De bruisende hoofdstad van Zuid-Korea combineert levendige wijken en
eeuwenoude cultuur
met het fantastische uitzicht van Namsan Mountain en de bewogen geschiedenis van de Demilitarized Zone met zicht op Noord-Korea.

Spiritueel herbronnen in Gyeongju

Op de fiets verken je historische Gyeongju met zijn eeuwenoude tombes terwijl je een unieke overnachting in de Golgulsa tempel beleeft. Maak kennis met de kunst Sunmudo en kom tot rust tijdens de meditatie en de boeddhistische maaltijden.

De natuurlijke pracht van Jeju island

Verken het paradijselijke Jeju Island
met zijn adembenemende natuur
en fraaie vergezichten.
Beklim de Seongsan Ilchulbong, leg een stuk Jeju Olle Trail af om vervolgens te genieten van een onvergetelijke BBQ op het strand.

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.