Vespa Tour Umbrië

Vespa tour
Umbrië

vanaf 339

Vespa_Girl.jpg

Het groene hart van Italië onder je wielen

Klaar voor een reis naar het verleden, want een charmantere regio in Italië is moeilijk te vinden. Terwijl de was hangt te wapperen, maakt 'La mama' de pasta nog met de hand en spelen de bengels in de steegjes. Nee, dit is geen droom. Uit elke porie gutst hier authenticiteit.

Kies je hotel

va. €459

Locanda della Picca

Dit gerenoveerde luxe boetiekhotel is gelegen in het groene hart van Italië. Op de grens tussen Umbrië en Toscane is dit boetiekhotel het ideale uitgangspunt voor een bezoek aan deze prachtige regio.

Picca_Umbria.jpg
VannucciOutside.jpg

va. €411

Vannucci ****

Dit romantische boetiekhotel is gevestigd in een historische villa. De service is familiaal, maar top. Het hotel is gelegen in het historische centrum van Città della Pieve, met zicht op betoverende heuvels. Er is een fitness, sauna en gratis WiFi in het hele hotel. De keuken serveert gastronomische streekgerechten.

Inbegrepen

  • overnachting
  • Vespa
  • Gadgets
  • Praktisch
  • Verzekering

Suggesties dagritten Umbrië

Assisi Tour

Città della Pieve - Castiglione della Valle - San Martino in Colle - Torgiano - Assisi -
Bettona - Deruta - Villanova - Città della Pieve

Orvieto Tour

Città della Pieve - Montegabbione - Montegiove - Pornello - Ospedaletto - Orvieto - Ficulle - Monteleone d'Orvieto - Città della Pieve

Trasimeno Tour

Città della Pieve - Panicale - San Feliciano - Passignano sul Trasimeno - Petrignano
del Lago - Maranzano - Città della Pieve

Montepulciano Tour

Città della Pieve -
Chiusi - Chianciano - Montepulciano -
Acquaviva - Tre Berte -
Città della Pieve

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.