City Break Chicago Goes Green

Chicago Goes Green

Chicago op de meest duurzame manier: je logeert in een hotel dat zijn (en jouw) ecologische voetafdruk tot een minimum beperkt, je doet ter plaatse vooral activiteiten die vriendelijk zijn voor mens en maatschappij en je draagt financieel bij aan een klimaatproject dat 100% gelijk is aan de co2-uitstoot van je vluchten!

CHICAGO BREWERY TOUR

Van charmante micro-brouwerijen tot unieke experimentele brouwerijen
Wist je dat er in Chicago meer dan 160 brouwerijen zijn? Tijdens deze tour neemt onze Belgische gids Leentje De Leeuw je mee op ontdekking en worden je smaakpapillen verwend. Je start aan de Guinness Open Gate Brewery waar je van exclusieve lokale bieren kan proeven en eindigt bij de originele Goose Island brouwerij, waar het gekende gelijknamige bier wordt gebrouwen.

Tussendoor wisselen traditionele ambachtelijke brouwerijen en innovatieve experimentele brouwerijen elkaar af. De bierscène van Chicago blijft groeien en evolueren en biedt een scala aan keuzes voor elke bierliefhebber. Afhankelijk van de beschikbare tijd kan je in overleg met Leentje een of meerdere andere brouwerijen bezoeken.

Elke zaterdag krijg je de kans om deze exclusieve wandeling te beleven, verwacht je aan een boeiende tocht die jou laat kennismaken met het beste van Chicago in een bierglas. En weet je wat, er is sowieso ook 1 beer tasting inbegrepen in de prijs.

Beer_sign.jpg
Millenium_Park.jpg

Wat is inbegrepen

  • Exclusieve brewery tour (3 uur) met onze gids Leentje De Leeuw*

  • Overnachting in een van onze geselecteerde hotels (jouw keuze)

  • Vluchten Brussel-Chicago-Brussel

Wil je graag voordelig toegang tot heel wat musea en bezienswaardigheden in Chicago? Boek dan optioneel de Go City Explorer Pass bij, eens zo handig als je die vooraf op zak hebt. De prijs varieert volgens het aantal attracties die je wenst te zien, aan jou de keuze!

*Dit pakket is boekbaar voor reizen tussen 13 maart en 31 oktober. Zowel de heenvlucht als de terugvlucht kunnen vrij gekozen worden op elke dag van de week maar opgelet want de wandeling met Leentje is enkel op zaterdag dus bij het boeken van je pakket moet zaterdag zeker deel uitmaken van je verblijf om van deze ervaring te kunnen genieten.

Kies voor deze city break het hotel dat bij je past
Speciaal voor jou door onze reizigers geselecteerd, inbegrepen in je pakket

Green

CITIZENM HOTEL ****

Duurzaam en stijlvol logeren in het centrum van de stad
Ontdek de moderne charme van CitizenM Hotel in Chicago, waar luxe en duurzaamheid hand in hand gaan. Dit innovatieve hotel combineert stijlvol design met een toewijding aan duurzaamheid, waardoor gasten een unieke en verantwoorde ervaring beleven. CitizenM streeft naar een minimale ecologische voetafdruk door middel van energiezuinige verlichting, waterbesparende maatregelen en het gebruik van duurzame materialen in de bouw en inrichting van het hotel.

Daarnaast worden gasten aangemoedigd om actief deel te nemen aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen tijdens hun verblijf. Geniet van het comfort en de luxe van CitizenM, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere en duurzamere toekomst voor onze planeet.

Optionele activiteit

GO CITY EXPLORER PASS

Met de Chicago Explorer Pass van Go City kan je topattracties bezoeken zoals de Navy Pier, Skydeck Chicago of The Field Museum, allemaal op één handige pas. Geniet van besparingen tot -50% op de toegang volgens jouw keuze van 2 tot 7 topattracties en rondleidingen in Chicago, en betaal niets aan de ingang.

Om je te helpen je eigen route samen te stellen, krijg je ook een gratis digitale gids. Gebruik deze om je te helpen beslissen wat je gaat doen, waar je heen gaat en hoe je er komt. Voor de populairste activiteiten moet je vooraf reserveren. Enkele toppers uit het aanbod dat inbegrepen is: Adler Planetarium, Museum of Science and History, Frank Lloyd Wright Home and Studio Tour, Ernest Hemingway Birthplace Home en het Museum of Contemporary Art.

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.