Blues Highway

Deze trip onderneem je met een streepje blues op de achtergrond.

Je doorkruist het hart van de Verenigde Staten en trekt van New Orleans naar de Canadese grens in Minnesota. Het is een reis naar de roots van de bluesmuziek. Aan muziekgerelateerde tussenstops geen gebrek. Clarksdale, Helena, Memphis, Tennessee: ze klinken liefhebbers van het genre als muziek in de oren.

Maar de trip werpt ook een blik op de slavernij, bezoek zeker eens één van de oude katoenplantages die de streek rijk is. Ook culinair zal deze regio je verbluffen. Jambalaya, gumbo en gefrituurde kip? Proeven! Duik de geschiedenis en de cultuur van de zuidelijke staten van Amerika in.

In de Connections rondreis Sounds of the South maak je kennis met deze route.

Rondreizen langs Blues Highway

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.