The Overseas Highway

Deze weg brengt je van Miami naar Key West, is gebouwd op de ruïnes van de Florida East Coast Railway en staat garant voor fenomenale uitzichten op de oceaan, pittoreske bruggen en tal van bezienswaardigheden.

Een must voor iedereen die naar Florida trekt. Steek de talrijke bruggen over, waarvan de Seven Mile Bridge de spectaculairste is. Geniet van het unieke uitzicht op de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan.

Andere mogelijke tussenstops? Het John Pennekamp Coral Reef State Park, met zijn prachtige vissen en koraalriffen. Of ontdek het Theater of the Sea, het Dolphin Research Center of tal van andere bijzondere plekken. De Overseas Highway is meer dan een weg, het is een ervaring op zich.

In de Connections rondreis Best of Florida maak je kennis met deze route.

Key_West.jpg

Rondreis langs de The Overseas Highway

Best of Florida

Zon, zee, strand en gebronsde lijven zijn een garantie bij een bezoekje aan Florida, maar The Sunshine State heeft nog heel wat meer in petto. De Everglades bijvoorbeeld, waar de krokodillen rond je moerasbootje zwermen, je de moerasmuskieten te snel af bent en je geniet van één van de meest bijzondere natuurgebieden ter wereld. Allemaal aan boord van de spectaculaire airboat.

TROEVEN:
  • Ontdek de stranden en Art Deco wijk van Miami Beach

  • Beleef de Everglades aan boord van een airboat

  • Kruip even weer in de kleren van een kind en voel de magie van pretparken

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.