Travel Designer te Brugge

Hou je van reizen en heb je een passie voor verkoop ?
Twijfel niet !

Wij zijn van mening dat iedereen de wereld moet kunnen beleven. Al meer dan 36 jaar maken wij dit elke dag opnieuw mogelijk, dankzij onze 135 medewerkers, onze travel companions, die niets liever doen dan de wereld zelf te bereizen en hun ontdekkingen te delen met onze klanten.

Ben jij zoals wij door de reismicrobe gebeten? Kennen bepaalde stukken van de wereld geen geheimen meer voor jou, maar ben je nog steeds nieuwsgierig naar onontgonnen gebieden?

Liggen service, respect, innovatie en het delen van ervaringen je nauw aan het hart?
Dan ben je wellicht de geknipte persoon om ons team te versterken!

CONNECTIONS is op zoek naar een TRAVEL DESIGNER voor onze reiswinkel in Brugge.

Jouw kennis en ervaring zijn van doorslaggevend belang bij het creëren van een unieke reiservaring voor onze klanten. Met hun verwachtingen en dromen in het achterhoofd, zorg jij ervoor dat iedereen de wereld op zijn eigen manier kan beleven. Daarnaast zorgt je commerciële flair voor de grote meerwaarde.

In onze reiswinkel te Brugge kom je in een stimulerende werkomgeving terecht met collega’s die evenveel van reizen houden als jij. Je zorgt voor uitstekende verkoopresultaten, je denkt resultaatgericht maar het is voornamelijk jouw voortreffelijke service die ervoor zorgt dat onze klanten steeds opnieuw contact opnemen met jou voor hun toekomstige reisprojecten.

Je bent een geboren verkoper en klantvriendelijkheid staat centraal voor jou. Ben je ook flexibel ingesteld en wil je op zaterdag werken? Dan is deze gevarieerde job echt iets voor jou.

Wij bieden een competitief salaris aangevuld met extra-legale voordelen. Om je kennis te vervolledigen bieden we intensieve opleidingsprogramma’s aan en laten wij je ook de wereld ontdekken door je er zelf op uit te laten trekken.

Ready for take off ?

Bezorg je CV mét persoonlijke motivatiebrief, t.a.v. Lan Huynh, via e-mail naar jobs@connections.be. Tot binnenkort!