New York Special Breaks

Connections en New York, dat is al meer dan 30 jaar pure liefde. Dé reden om jou verschillende bijzondere breaks boordevol beleving voor te schotelen. Van een topconcert tot bijzondere musea, helikoptervluchten en meer. Laten we samen vieren!

30 jaar NY BREAKS, (her)ontdek The Big Apple!

Een topconcert meepikken, een flinke portie cultuur doen in musea of je even de Wolf of Wall Street wanen? Een hele reeks verbluffende breaks hebben we bij Connections voor je samengesteld. Stuk voor stuk bijzondere ervaringen, met een tophotel en de vluchten inbegrepen. Zo hoef jij enkel de grote plas over te trekken en je onder te dompelen in de NY-vibe. Wij zijn er thuis en nemen je graag op sleeptouw.

Ontdek onze breaks, laat je charmeren en trek naar de stad die nooit slaapt. Al meer dan 30 jaar zorgen wij voor onvergetelijke ervaringen en dat is ook exact wat we je garanderen met deze uniek breaks. Ervaar NY ten volle en laat de rest maar aan ons over.

New York Breaks volgens thema - vrije afreisdata

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy