Toronto Experience

Toronto Experience

vanaf 480

City Break - 4 dagen

Verken de topattracties van Toronto

Wandel langs de voetgangersvriendelijke boulevards, boordevol sfeervolle cafés, boeiende kunstgaleries en musea. Laat je meeslepen door de kleurrijke stadsgezichten met een hop-on hop-off sightseeingtour en onderneem een dagtocht naar de adembenemende Niagara Falls, lunch inbegrepen.

Rond je ontdekkingstocht door de stad af door je te verdiepen in de culturele veelzijdigheid van Toronto. Ontdek het breed aanbod van eetgelegenheden, nachtclubs en entertainmentplekken, die deze stad tot een ware smeltkroes van culturen maakt.

Toronto.jpg

Highlights van deze rondreis

Sightseeingtour

De hop-on hop-off sightseeingtour biedt een meeslepende ervaring om de dynamische stadsgezichten van Toronto te verkennen, waardoor bezoekers op hun eigen tempo de kleurrijke buurten, iconische bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes kunnen ontdekken.

Niagara Falls Excursie

Een dagtocht naar de Niagara Falls, inclusief lunch, staat bekend als een adembenemend hoogtepunt. Dit natuurwonder, op korte afstand van Toronto, biedt een spectaculaire vertoning van de kracht en schoonheid van de natuur en is daarmee een must-visit bestemming.

Culturele Verkenning

De diverse culinaire en uitgaansscene van Toronto is een getuigenis van zijn multiculturele identiteit. Het brede aanbod van restaurants, clubs en uitgaansgelegenheden biedt bezoekers een voorproefje van wereldwijde culturen en de kans om Toronto's unieke diversiteit te vieren.

Dag aan dag programma

Chelsea Hotel 3* (Standard)
Kimpton Saint George 4* (Superior)
Fairmont Royal York 4* (Deluxe)
Chelsea Hotel 3* (Standard)
Kimpton Saint George 4* (Superior)
Fairmont Royal York 4* (Deluxe)
Chelsea Hotel 3* (Standard)
Kimpton Saint George 4* (Superior)
Fairmont Royal York 4* (Deluxe)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.