Toronto & Niagara Falls

Toronto &
Niagara Falls

vanaf 675

Rondreis - 5 dagen

Droom je al langer van Canada en oefenen de mythische Niagara Falls een onweerstaanbare aantrekkingskracht op je uit, dan is nu je moment gekomen.

Tijdens deze Toronto & Niagara Falls citytrip combineren we immers het levendige Toronto, de meest multiculturele stad ter wereld met de beroemde watervallen. Terwijl je ‘s avonds één van de culinaire hotspots binnen duikt en de stadse vibe helemaal bezit van je neemt, vergaap je je overdag aan het klaterende water van de Niagara Falls, zorgt de mist voor een sfeervol schouwspel en sta je vol bewondering voor de kracht van de natuur.

4 dagen lang beleef jij je Canadese droom en op dag 5 vertrek je ongetwijfeld naar huis met fantastische foto’s en heel wat verhalen!

Troeven:
  • 5 dagen - transfers inbegrepen 

  • Voel de kracht en zie de pracht van Niagara Falls vanuit de boot

  • Ga op stap door Toronto & Niagara-on-the-Lake

Toronto_Inukshuk_Park.jpg

Dag aan dag programma

Chelsea Hotel 3* (Standard)
Fairmont Royal York 4* (Superior)
Chelsea Hotel 3* (Standard)
Fairmont Royal York 4* (Superior)
Crowne Plaza Niagara Falls 4* (Standard)
Hilton Niagara Falls Falls view 5* (Superior)
Chelsea Hotel 3* (Standard)
Fairmont Royal York 4* (Superior)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.