Ijsland, Glorious Glaciers & Northern Lights

Glorious Glaciers &
Northern Lights

vanaf 1649

Rondreis - 8 dagen – inclusief vlucht, huurwagen en verblijf

Ontdek de steeds veranderende schoonheid van gletsjers met mogelijkheden om op verkenning te gaan op en zelfs in ijskappen.

De winter in IJsland is ideaal om de majesteit van gletsjers te ervaren. Ervaar de steeds veranderende hoeken van de Vatnajokull-gletsjer en geniet van geweldige fotomomenten. Verwen je innerlijke ontdekkingsreiziger en maak optionele tochten die je op - en zelfs in - een gletsjer brengen! Bezoek de Golden Circle, de Glacier Lagoon en de indrukwekkende vulkanische en gletsjerwonderen van Borgarfjordur en Snæfellsjokull National Park. Overnacht op gletsjerlocaties met prachtige achtergronden voor het noorderlicht.

Hoogtepunten
  • Ontdek de verborgen schatten van het prachtige Borgarfjordur in West-IJsland, inclusief uitzicht op de Langjokull-gletsjer

  • Kies voor de optie om langs het schiereiland Snaefellsnes te rijden, beroemd om zijn steeds veranderende landschappen en de met gletsjers bedekte vulkaan

  • Bezoek wereldberoemde gebieden zoals de Golden Circle, de South Shore, het Vatnajokull National Park en de Glacier Lagoon van Jokulsarlon

Intro.jpg

Dag aan dag programma

Grand Hotel Reykjavik 4*
Hamar Hotel 4*
Hamar Hotel 4*
Stracta Hotel Hella 3*
Klaustur Hotel 4*
Klaustur Hotel 4*
Aurora Airport Hotel 3*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.