Best of Java & Bali

Best of Java & Bali

vanaf 1914

Rondreis - 13 dagen

Het weelderige regenwoud, de actieve vulkanen en mystieke tempels, dit alles en meer ervaar je ten volle in Java. Helemaal zen word je in Borobudur, het grootste boeddhistische complex ter wereld. Voeg aan deze mix nog een tochtje naar de top van een vulkaan, een rit met de 4x4 en de luxe van de meest comfortabele hotels toe en je weet dat je gaat genieten met een grote G. Maar daar stopt het niet …

Want ook Bali staat nog op het programma. Wie Bali zegt begint spontaan te dromen. Dit paradijsje op aarde heeft alles waar je maar naar snakt. Felgroene rijstvelden, blauwe baaien en een uiterst charmante bevolking. Wat we je voorschotelen? De onvervalste romantiek van Tanah Lot bij zonsondergang, een onvergetelijke snorkeltrip, de betoverende rijstterrassen en Ubud, hét mooiste plekje van Bali.

Je merkt het, het beste van Indonesië krijg je hier in één fantastische rondreis. Duik in het programma, laat je verbeelding werken en maak je droom waar.

Troeven:
  • De hoogtepunten van 2 eilanden in 2 weken

  • Verblijf in authentieke en charme hotels

  • De ferry & vermelde visites met gids

Bali_Dancer.jpg

Dag aan dag programma

Melia Purosani / Phoenix 4*
Grand Surya 4*
Bromo Cottages Tosari 2*
Kalibaru Cottages 2*
Naya Gawana Resort & Spa 4*
Villa Taman Di Blayu 3*+
Puri Sunia 4*
Puri Sunia 4*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.