Jordanian Rhapsody: Amman & Petra

Jordanian Rhapsody
Amman & Petra

vanaf 1899

Rondreis met privétransfers 8 dagen / 7 nachten

Ga op een 8-daagse reis door het hart van Jordanië, waar eeuwenoude geschiedenis en prachtige natuurlijk naadloos in elkaar overgaan.

Deze reis met privétransfers begint met 4 dagen in de betoverende hoofdstad Amman. Verken de levendige straten en duik in de rijke geschiedenis met een stadstour, terwijl een dagexcursie je meeneemt naar de archeologische wonderen van Jerash, het betoverende Ajloun kasteel en het rustige stadje Um Qais.

Vervolgens breng je 2 nachten door in de mystieke stad Petra, waar de geheimen van de roze stad zich voor je ogen ontvouwen. Ontspan en verjong tot slot met een onvergetelijke nacht aan de Dode Zee, drijvend in het mineraalrijke water en genietend van de natuurlijke pracht van de omgeving.

Ontdek de essentie van Jordanië in comfort en stijl.

Intro.jpg

Highlights van deze rondreis

Bezoek aan Petra

In 2007 verkozen tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen, is deze historische stad dé must-see van het Midden-Oosten. Je verblijft hier 2 nachten zodat je voldoende tijd hebt om ze te ontdekken.

Meet the locals

Bezoek de vrouwencoöperatieve
Iraq Al-Amir of ga als gast dineren bij een lokale Jordaanse familie tijdens je verblijf in Amman. Een unieke gelegenheid om Jordaniërs te ontmoeten en hun levenswijze van dichtbij te ervaren.

Ontdek het authentieke Amman

Je bezoekt de hoogtepunten van deze
bruisende hoofdstad met een privégids. 
De stad is rijk aan musea, levendige markten, een bruisend straatleven en een heerlijke Jordaanse keuken.

Dag aan dag programma

Torino Hotel 3* (Comfort)
Sulaf Luxury Hotel 4* (Superior)
Movenpick 5* (Deluxe)
Torino Hotel 3* (Comfort)
Sulaf Luxury Hotel 4* (Superior)
Movenpick 5* (Deluxe)
Torino Hotel 3* (Comfort)
Sulaf Luxury Hotel 4* (Superior)
Movenpick 5* (Deluxe)
Torino Hotel 3* (Comfort)
Sulaf Luxury Hotel 4* (Superior)
Movenpick 5* (Deluxe)
Edom Hotel 3* (Comfort)
Petra Moon 4* (Superior)
Petra Old Village Resort 5* (Deluxe)
Edom Hotel 3* (Comfort)
Petra Moon 4* (Superior)
Petra Old Village Resort 5* (Deluxe)
Ramada Dead Sea Hotel 3* (Comfort)
Dead Sea Spa Hotel 4* (Superior)
Movenpick 5* (Deluxe)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.