Kenia, Kwanga Safari & Beach Experience met Brussels Airlines

Kenia
Kwanga Safari & Beach Experience

vanaf 3139

Rondreis - 12 dagen - inclusief vluchten met Brussels Airlines & safari's

Van de savanne naar de Indische oceaan, het beste van 2 werelden

De natuurlijke hoogtepunten van Oost-Afrika, zoals de Great Rift Valley, Kilimanjaro en de Masai Mara zijn slechts enkele van de redenen om deze prachtige regio van Afrika te bezoeken. Tijdens deze unieke reis nemen we je mee op ontdekking naar het natuurreservaat van Masai Mara. Onderweg bewonder je de prachtige landschappen van de Great Rift Valley. In Naivasha kan je een onvergetelijke fietstocht maken naar de Ol Njoruwa Gorge of trek je naar het Lake Nakuru nationaal park en trekt daarna verder naar het volgende hoogtepunt, de savanne van Amboseli nationaal park in de schaduw van de majestueuze Kilimanjaro.

Na je safari’s verblijf je aan de ongerepte oevers van de Indische Oceaan bij Diana Beach, de perfecte afsluiter voor een onvergetelijke reis in Kenia.

Pinewood_Beach_Resort.jpg

Dag aan dag programma

Fair Acres Boutique Hotel 3*
DOUBLE TREE HILTON HOTEL 4*
Enkorok Mara Camp (Comfort)
Mara Sopa Lodge 4* (Superior)
Enkorok Mara Camp (Comfort)
Mara Sopa Lodge 4* (Superior)
Naivasha Kongoni Lodge 4* (Comfort)
Lake Naivasha Sopa Resort 3* (Superior)
Naivasha Kongoni Lodge 4* (Comfort)
Lake Naivasha Sopa Resort 3* (Superior)
Sentrim Amboseli Lodge (Comfort)
Kibo Safari Camp (Superior)
Sentrim Amboseli Lodge (Comfort)
Kibo Safari Camp (Superior)
Pinewood Beach Resort & Spa
ZumZum Beach House

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.