New Zealand XL

New Zealand XL

vanaf 2579

Rondreis - 21 dagen

Ervaar het beste dat Nieuw-Zeeland te bieden heeft met deze selfdrive doorheen het hele land. Op het Zuidereiland ligt de nadruk op de fenomenaal natuurschoon en avontuurlijke outdooractiviteiten, terwijl je – na de indrukwekkende ferrytocht – zal zien dat het Noordereiland qua vulkanische activiteit en cultuurbeleving ongeëvenaard is.

Troeven:
  • Ervaar het mysterieuze van Milford Sound

  • Bezoek filmlocaties uit de Lord of the Rings trilogie

  • Outdooractiviteiten in overvloed, leef je uit!

Kayak_in_Milford_Sound.jpg

Dag aan dag programma

The Towers on the Park 3* (Standard Studio)
Lake Tekapo Village Motel 3* (Lakeview Studio)
Kingsgate Hotel 3* (Standard)
Distinction Luxmore 3* (Standard)
Distinction Luxmore 3* (Standard)
Garden Court Suites 3* (Studio Suite)
Lake Matheson Motels 3* (Studio)
Paparoa Park Motel 3* (Studio Unit)
Abel Tasman Ocean View Chalets 3*+ (Studio)
Travelodge Wellington 3* (Guest room)
The Park Hotel Ruapehu 3* (King)
Sudima Hotel Lake Rotorua 3* (Superior)
Aotearoa Lodge 3* (Superior Studio)
Auckland City Hotel 3* (Standard)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.