Taste of Tanzania

Taste of Tanzania

vanaf 2028

Rondreis - 5 dagen

Stel je voor dat je wakker wordt met het geluid van de Afrikaanse wildernis, waar het ochtendgloren de horizon in een gouden gloed zet.

Deze 5-daagse reis door Tanzania combineert de schoonheid van de natuur met een rijke culturele ervaring. Ontdek de diversiteit van Tanzania's landschappen, van uitgestrekte savannes tot majestueuze kraters.

Dit is het begin van je avontuur in Tanzania, een land van ongekende natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom. Deze reis neemt je mee op een onvergetelijke ontdekkingstocht door enkele van de meest iconische nationale parken en geeft je een unieke blik in het leven van de Masai, een trots en traditioneel volk.

Intro_Quick_Taste_Tanzania.jpg

Highlights van deze rondreis

Tarangire Nationaal Park

Waar de savannes worden getooid met de elegante contouren van baobabbomen en de lucht doordrongen is van een onmiskenbaar gevoel van avontuur. Dit park staat bekend om zijn overvloed aan wilde dieren en een diverse vogelpopulatie.

Lake Manyara

Dit betoverende park staat bekend om zijn diverse landschappen en overvloedige wilde dieren. Het pronkstuk van het park is het Manyara-meer, een glinsterend wateroppervlak dat de weelderige begroeiing en het wild weerspiegelt.

Ngorongoro-Krater

Betreed de majestueuze Ngorongoro-krater, een natuurlijk amfitheater van adembenemende schoonheid. Deze indrukwekkende krater, ooit een gigantische vulkaan, herbergt een ongekende verscheidenheid aan wilde dieren

Dag aan dag programma

Tumbili Lodge (Standard)
Katambuga House (Comfort)
Isoitok Camp Manyara Rustic Tent (Standard)
Isoitok Camp Manyara Deluxe Tent (Comfort)
Isoitok Camp Manyara Rustic Tent (Standard)
Isoitok Camp Manyara Deluxe Tent (Comfort)
Bougainvillea Lodge (Standard)
Ngorongoro Farm House (Comfort)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.