Cruise Bahamas

Cruise Bahamas

vanaf 687

Cruise - 4 dagen

Van de schitterende Bahama's naar het majestueuze blauwe water van Nassau

Haal die zeebenen maar boven en ga op een exclusieve 4-daagse cruise. Geniet van het paradijselijke leven, wentel je in luxe en ontdek de mooiste plekjes op aarde. Vaar van de ene betoverende bestemming naar de andere, terwijl de stralende schoonheid van de Bahama’s je vergezelt.

Trek van het sfeervolle Freeport met zijn zonovergoten stranden, luxueuze resorts en shops naar het betoverende onderwaterrijk van Nassau. Snorkel op en genieten maar van het kristalheldere blauwe water, de exotische vissen en de koraalriffen.

Neem een opwindende duik rond Great Stirrup Cay, laat je drogen op een goudgeel strand en geniet van tal van idyllische eilandjes en verfijnde cocktails. Veel dichter bij de hemel op aarde ga je niet komen.

Intro-Miami_aerial_view_ship.jpg

Highlights van deze cruise

Great Stirrup Cay

Wist je dat Norwegian Cruises zijn eigen
privé-eiland heeft? Trek naar het idyllische Great Stirrup Cay en geniet in alle rust van de kilometerslange stranden, heerlijke drankjes en de tropische zon.

Elke dag een nieuwe haven

Elke dag vormt een nieuw hoofdstuk.
Van de koloniale architectuur van Nassau tot de ongerepte charme van Great Stirrup Cay: elke dag doe je een andere haven aan en schrijf je een nieuw verhaal.

Alle luxe aan boord

15 bars en restaurants, heel wat entertainment en sportfaciliteiten en zelfs een wellness: aan activiteiten en luxe geen gebrek. Tot rust komen kost of je net in het zweet werken kost hier geen enkele moeite en doe je in stijl.

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.