Great American West

Montana, Idaho, Wyoming, North Dakota, South Dakota

Overweldigende natuur, talrijke nationale parken en heel wat cultureel erfgoed: The Great American West heeft het allemaal. Ontdek de betoverende schoonheid van vijf staten, elk met hun unieke troeven en eigenheden. Van de majestueuze bergen tot uitgestrekte woestijnen, biedt deze regio een adembenemend landschap dat je zintuigen prikkelt.

Leer meer over de rijke geschiedenis van de Native Americans, hun diepgewortelde tradities en hun verbondenheid met het land. Laat je onderdompelen in het Wilde Westen van de cowboys, waar de echo's van het verleden nog steeds te horen zijn. Verken schilderachtige stadjes en proef de sfeer van het oude Amerikaanse westen.

Laat je betoveren door de ongerepte natuur, de uitgestrekte horizon en de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. The Great American West is niet alleen een bestemming, het is een reis door de tijd, een ontdekkingsreis die je keer op keer zal verrassen en charmeren.

Buffalo.jpg

Wyoming

Welkom in Cowboy Country. Schiet de laarzen aan en spring je paard op! Pik een rodeo mee, zak af naar het Yellowstone National Park en geef je over aan de natuur. De Devils Tower is een must, maar net zo goed bezoek je tal van pittoreske dorpjes waar de hartslag van de Native Americans en pioniers nog klopt. Laat de innerlijke cowboy in je los en geniet ten volle van het verleden en heden.

Idaho

The ‘Gem State’ schotelt je woeste natuur voor. Ongerept en grillig. Bezoek de Crater of the Moon, laat de avonturier in je los in de City of Rocks National Reserve en/of duik de geschiedenis van de Native Americans in. Geniet van het landschap, pik de Twin Falls mee en beleef hier de roadtrip van je leven. Winter en zomer, aan verbluffende panorama’s geen gebrek.

North Dakota

Achter elke bocht van de prachtige routes in deze staat proef je geschiedenis. Reis terug in de tijd, leer alles over de stammen die aan de grondslag van de States lagen en geniet van de landschappen waar geen einde aan lijkt te komen. Struin door het Theodore Roosevelt National Park , bezoek één van de talrijke musea en kom helemaal tot rust. Het Amerikaanse Westen in de meest pure vorm.

South Dakota

Met de hoogste concentratie nationale parken is er aan natuurpracht geen gebrek. Verken de Black Hills en Badlands, bewonder Mount Rushmore en spot ontelbare bizons. Laat je meevoeren naar de tijd van de Gold Rush of opteer voor kajakken, raften of een andere avontuurlijke activiteit. Van de Sioux Falls tot de ontelbare charmante dorpjes op je pad, aan authenticiteit geen gebrek.

Montana

The ‘Big Sky Country’ telt met Yellowstone en Glacier twee fantastische nationale parken. Aan verbluffende natuur geen gebrek. Azuurblauwe meren, The Rockies en tal van avontuurlijke activiteiten wachten hier op je. Een must? Beartooth Highway die je langs tal van authentieke dorpjes, meren, gletsjers en bergtoppen voert. Een lust voor het oog. Een vleugje historie en cultuur is hier nooit veraf en het verhaal van de pioniers leeft hier meer dan eender waar. Trek naar de bakermat van de States!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.