Yukon & Alaska Explorer

Yukon & Alaska Explorer

vanaf 2525

Rondreis - 14 dagen

Deze reis neemt je op sleeptouw naar het adembenemende mooie Hoge Noorden, de eindeloze landschappen van Alaska en de ongetemde pracht van het imposante Canadese Yukon bergmassief. Hier meer dan waar ook word je bewust van het intensieve, duurzame samenspel en de ultieme verbondenheid tussen mens en natuur. Je beleeft er de eeuwenoude cultuur van de Inuit bevolking en de middernachtzon.

Wil je niet langer het noorden kwijt? Trek dan eropuit naar Yukon & Alaska, de poort naar het goudkoortsgebied.

Troeven:
  • Uitgestrekheid en ongereptheid geven een gevoel van absolute vrijheid

  • Exceptionele dierenweelde en het hoogste bergpiek van Noord-Amerika

  • Historische overblijfselen van de goudkoorts

Dag 1 & 2

Anchorage

Aankomst op de luchthaven van Anchorage. De hotelreceptionist heet je hartelijk welkom en je proeft meteen van de typische gastvrijheid van het Hoge Noorden. Je Jonview Canada roadbook ligt klaar aan de receptie. Vraag ernaar. Rest van de dag vrij om de stad te ontdekken.

Verken deze moderne stad op een rustig tempo en trek eropuit in de nabije omgeving. Chugach National Forest is een geliefde plek onder wildlife fotografen en populair bij wandelaars en vissers. In het Kenai Fjords National Park, op 3 uur rijden van Anchorage, maak je een heerlijke 3 uur durende wandeling naar de Matanuska gletsjer, de grootste via de weg toegankelijke gletsjer van Alaska. Onderweg spot je zeevogels, walvissen, orka's, dolfijnen, zeerobben en tal van andere dieren.

Dag 3

Anchorage - Tok

Dag 4

Tok - Dawson City

Dag 5

Dawson City

Dag 6 & 7

Whitehorse

Dag 8

Whitehorse - Haines Junction

Dag 9

Haines Junction - Beaver Creek

Dag 10

Beaver Creek - Fairbanks

Dag 11 & 12

Denali National Park

Dag 13

Denali National Park - Anchorage

Dag 14

Anchorage

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Dag aan dag programma