Tortuguero

vanaf 331

Uitbreiding - 3 dagen

Maak je rondreis door Costa Rica compleet met een bezoek aan het Tortuguero Nationaal Park, bekend vanwege een unieke fauna en flora en de zeeschildpadden die hun eieren hier op het strand komen leggen. Je bezoekt Tortuguero op gedeelde basis vanuit San José. Je kan terugkeren naar San José of je huurwagen in ontvangst nemen in Rio Blanco.

Troeven:
  • 100% ongerepte natuur

  • Uitzonderlijke fauna en flora

  • Brede waaier boeiende activiteiten inlasbaar naar smaak

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Tortuguero National Park

Vandaag vertrek je vroeg naar de Caribische kust richting Tortuguero. Je rijdt via het primaire woud van het Braulio Carrillo National Park en bereikt je lodge per boot. Tijdens je navigatie op de kanalen springt de pracht van de natuurlijke omgeving meteen in het oog. In de namiddag bezoek je het pittoreske dorpje Tortuguero.

Inbegrepen: lunch - avondmaal

Dag 2

Tortuguero National Park

Dag 3

Tortuguero National Park

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Zaterdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy