Best of the Baltics

vanaf 1159

Rondreis - 15 dagen

De Baltische Staten worden vaak in een adem genoemd. De hoofdsteden hebben alle drie een middeleeuwse kern, maar het ommuurde stadje Tallinn, de Art Nouveaustad Riga en het wereldse Vilnius zijn compleet verschillend. Ontdek ze met je eigen wagen, bezoek onderweg pittoreske stadjes en kustplaatsen en vink drie mooie Europese hoofdsteden van je bucket list!

Troeven:

  • Prijs incl. vlucht h/t & huurwagen

  • Mooie natuurparken en karaktervolle hanzesteden

  • Heerlijk op eigen houtje in je eigen wagen

  • Handgekozen kleinschalige hotels

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 - 3

Vilnius

Bij aankomst in Vilnius neem je je huurwagen in ontvangst en rijd je naar je hotel voor de eerste 3 nachten. De Litouwse hoofdstad staat bekend om haar talrijke, vaak barokke kathedralen en kerken. Vanop de Gedimastoren, bij de restanten van het gelijknamige kasteel, heb je een mooi uitzicht over de stad. Het oude stadscentrum is het grootste van Oost-Europa, het is er heerlijk verdwalen in de wirwar van kleine straatjes en pleintjes. Een daguitstap naar de middeleeuwse waterburcht van Trakai (40 km) is ook een must. Op de houten brug die het kasteel verbindt met het vasteland maak je een perfecte Instagram foto!

Dag 4

Vilnius - Rundale - Sigulda

Dag 5

Sigulda - Cesis - Vamiera - Tartu

Dag 6 - 8

Tartu - Tallinn

Dag 9 - 11

Tallinn - Parnu - Riga

Dag 12 - 13

Riga - Kursiu Nerija National Park - Klaipeda

Dag 14

Klaipeda - Kaunas

Dag 15

Kaunas - Luchthaven Vilnius

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy