Kids Go La Réunion

vanaf 799

Rondreis - 8 dagen

Uit met de kids naar het eiland La Réunion! Fantastische idee. Connections ontwierp speciaal voor jullie een verrassend afwisselend parcours doorheen deze verbluffende natuur met aan de top een vulkaan, gevolgd door een bochtige parcours met de elektrische fiets, watervallen en zwart-gouden droomstranden met zeeschildpadden.

Overgiet dit alles met de hartelijke gastvrijheid en de bijzondere lokale gastronomie en je weet, dit wordt plezier gegarandeerd voor groot en klein!

Troeven:
  • Prijs op basis van 2 volwassenen + 2 kids; €718/pp

  • Huurwagen inbegrepen

  • 4 toffe activiteiten inbegrepen

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Saint Denis - Piton Sainte Rose

Verwelkoming op de luchthaven van St Denis. Je hopt met valiezen en kroost in je eigen huurwagen. Wil je meteen de benen wat strekken dan is de stadsrondleiding ronduit een aanrader: kuieren door het koloniale St Denis is als het verleden herbeleven. In de Rue de Paris zie je prachtig Creoolse huizen met balkons uit smeedijzer en veranda's versierd met witte lamsvellen. De Grote Markt doorstaat dan weer elke vergelijking met een exotische souk. Souvenirs, geborduurde tafelkleden, houten spelletjes… Je kent het beslist. En terwijl je naar je eindpunt schuimt via de Barachois kustweg, houd wie dat wil even halt in "Vanilleraie" in Ste Suzanne (niet inbegrepen) waar de Bourbon-vanille nog op een traditionele manier wordt geteeld. Je gastenverblijf met zwembad wacht op je in Piton Saint Rose.

Dag 2 & 3

Saint Pierre

Dag 4 & 5

Cilaos

Dag 6 & 7

Saline les Bains

Dag 8

Saline les Bains

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy