Greece as you please

Greece as you please

vanaf 379

Sparta_Intro.jpg

Griekenland spreekt tot de verbeelding

Het blauw en wit in de vlag weerspiegelen perfect de ervaring in dit betoverende land, waar het blauw van de zee nooit ver weg is en het wit van de dorpjes de charme van de eilanden symboliseert.

Ontdek nu al onze reisformules om deze goddelijke bestemming op een bijzondere manier te ontdekken of er opnieuw verliefd op te worden. Wij selecteerden voor jou enkele pareltjes waar we heel trots op zijn, zoals onze island hopping programma’s op de Cycladen, en onze fly & drive tours om zelf met de wagen de rijkdom van het Griekse vasteland te ontdekken!

Ontdek ons aanbod

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.