La Bella Sicilia

La Bella Sicilia

vanaf 549

Verse pasta van la mama, heerlijke wijnen, gepassioneerde eilandbewoners, historische sites, schilderachtige dorpjes … welkom in Sicilië!

Arancini, cannoli, caponata … la vita e bella

Palermo, Agrigento, Syracuse, Taormina ... slechts enkele inconische namen van steden en dorpen op Sicilië die je doen dromen van pure Italiaanse passie en trotse Italianen die met veel gebaren hun verhaal vertellen. Waan je even in een van de vele films die hier zijn opgenomen zoals Cinema Paradiso, The Godfather en Il Gattopardo. Of ga heerlijk aperitieven onder een olijfboom, beleef lange warme avonden aan tafel, smul van verfrissende ijsjes gemaakt met verse amandelen en pistache van het eiland, ...

Ontdek zelf het adembenemende Sicilië, met zijn schilderachtige kustlijnen, glooiende heuvels en majestueuze vulkanen zoals de Etna.

Je kan kiezen uit 2 formules
 • Boek een Fly & drive “Authentiek Sicilië” en doorkruis 8 dagen lang het eiland op basis van een uitgestippelde route met elke nacht een andere slaapplaats

 • Kies voor een “Sicilia Appassionante” break inclusief vluchten en hotel en verken het westen of het oosten van het eiland op eigen houtje vanuit een leuke, vaste verblijfplaats

Intro_2.jpg
Kies de formule die best bij je past
Ontdek Sicilië op eigen houtje in alle vrijheid met of zonder huurwagen
Klassiek_Sicilie.jpg

Fly & Drive Authentiek Sicilië vanuit Catania

Een rechtstreekse vlucht brengt je van Amsterdam naar Catania. Je start in het oosten van Sicilië met het schilderachtige Taormina en de dramatische landschappen rond de Etna. Vervolgens rij je het hele eiland rond via onder meer Agrigento en de hoofdstad Palermo.

Onderweg zal je versteld staan van de prachtige natuur en de gastvrije bevolking. Stop in de idyllische Siciliaanse dorpjes en proef van de locale keuken, maak een praatje met de inwoners of geniet van een limoncello!

Inbegrepen
 • Rechtstreekse vluchten naar en van Catania

 • Huurwagen categorie B

 • 7 overnachtingen in comfortabele 2-persoonskamer, met ontbijt

 • Routebeschrijving

Fly & Drive Authentiek Sicilië vanuit Palermo

Ciao! Staat Sicilië al jaren op je bucketlist en ben je klaar voor een weekje zuiders temperament, prachtige natuur, heerlijke culinaire hoogtepunten, lekkere wijnen en idylische dorpjes? Je vliegt vanuit Rotterdam rechtstreeks naar Palermo en bij aankomst staat je huurwagen op jou te wachten!

Een hele week lang doorkruis je het fascinerende Sicilië. Je begint en eindigt in Palermo en de dagen daar tussen bezoek je onder meer Agrigento, Syracuse en Taormina. Va bene!

Inbegrepen
 • Rechtstreekse vluchten naar en van Palermo

 • Huurwagen categorie B

 • 7 overnachtingen in charmante 3* hotels, met ontbijt

 • Routebeschrijving

Cefalu.jpg
Sciacca.jpg

Sicilia Appassionante break - Palermo

Met deze break inclusief vluchten en hotel zit je goed om je onder te dompelen in de passie van Palermo en bij uitbreiding heel het westen van Sicilië. Je logeert in het hart van de stad in het Giulio Cesare 14 hotel, heel centraal gelegen en vlakbij het openbaar vervoer zodat je makkelijk op eigen houtje ook de omgeving kan verkennen.

Dankzij deze ‘dynamic breaks’ formule kies je zelf wanneer je vertrekt en hoe lang je blijft. Wil je graag ook een huurwagen dan boeken we die nadien eenvoudig bij bij je pakket!

Inbegrepen
 • Rechtstreekse vluchten naar en van Palermo

 • Verblijf in hotel Giulio Cesare 14 3*

Sicilia Appassionante break - Catania

Catania ligt aan de Oost-kust van Sicilië, als het ware aan de voet van de Etna, wat spectaculaire uitzichten geeft telkens je een nieuwe straat in loopt in de stad. Het lieflijke Taormina en het historische Syracuse liggen ook aan deze kant van het eiland, voldoende mogelijkheden dus om uitstapjes te doen.

Je logeert in het centraal gelegen Plaza Hotel Catania, met ruime kamers, rooftop-terras en restaurant met zicht op zee. Een huurwagen boeken we op verzoek graag bij!

Inbegrepen
 • Rechtstreekse vluchten naar en van Catania

 • Verblijf in Plaza Hotel Catania 4*

Etna.jpg

Een Sicilië-reis op maat?

Wil je graag twee regio’s combineren? Twee weken in plaats van 1 week? Een vespa in plaats van een huurwagen? Dan werken we voor jou een reis op maat uit!

Wij gaan graag aan de slag met jouw wensen om tot de perfecte trip naar Sicilië te komen. Vertel ons al jouw verwachtingen, we regelen het voor je!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.