New York Special - Best of Broadway

Best of Broadway

vanaf 1564

De show must go on, Broadway op z’n best

There’s no business, like showbusiness en dat maak jij vanop de eerste rij mee.

Broadway schittert, straalt en heeft een legendarische aantrekkingskracht. Wel, dat pik jij allemaal mee. Gaap met open mond naar de mooiste musicals, bewonder de sterren en laat je heerlijk wegzakken in je comfortabele stoel. Wil jij al langer The Moulin Rouge (of een andere Broadway-show) zien en een blik achter de schermen werpen van deze bijzondere wereld, dan is The Best of Broadway echt wat voor jou.

Verblijven doe je het in het fraaie en perfect gelegen CIVILIAN hotel. Hier logeer pal aan de grens van het Theatre District en geniet je van een stijlvolle setting, met een vleugje retro. Dit hotel matcht perfect met de rest van je ervaring en doet je helemaal wegdromen!

Wat is inbegrepen
  • Tickets voor de musical Moulin Rouge

  • Broadway Theater tour onder begeleiding van een professional

  • Verblijf in hotel Civilian

  • Rechtstreekse vlucht Brussel - New York

Moulin_Rouge_1.jpg
Exterior_Sign.jpg

Jouw verblijf

Hippe buurt, kunstzinnige beleving

Logeren doe je in het artistieke en stijlvol vormgegeven CIVILIAN hotel, in Hell’s Kitchen op de rand van het Theatre District. Deze hippe buurt vormt de perfecte uitvalsbasis voor jouw experience. De creativiteit spat in dit hotel van de muren en elke keer opnieuw voelt het als thuiskomen.

De ontwerper van het hotel heeft trouwens roots in de theaterwereld en dat merk je duidelijk aan het resultaat. Dit boetiekhotel overtreft ongetwijfeld jouw stoutste verwachtingen. Een vleugje kunstzinnigheid is nooit ver weg.

Jouw beleving

Een vleugje Parijs in New York

Een voorstelling van Moulin Rouge meepikken op Broadway? Check! Wij zorgen voor uitstekende tickets zodat je dit schouwspel optimaal meepikt. Maar daar stopt het niet, je gaat ook op stap met een ervaren theaterprofessional die samen met jou achter de schermen van Broadway duikt.

Twee uur lang krijg je heel wat verhalen uit de backstage, leer je de kneepjes van het vak en ontdek je meerdere theaters. Ideaal om een beeld te krijgen van het leven in de showbusiness. En ja, daarbij is ook een flinke duik in de geschiedenis inbegrepen.

Moulin_Rouge_2.jpg

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Beleving

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.